Felhasználási feltételek

A Felhasználási feltételek tartalmazzák az Életenergia Közössége Egyesület (székhely: 6722 Szeged, Gogol u. 26., adószám: 18511196-1-06), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó felhasználási feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek).

Szolgáltató adatai

Életenergia Közössége Egyesület

Címünk: 6722 Szeged, Gogol u. 26.
Telefonszámunk: +36 20 927 3471
Email címünk: pagoda108@gmailc.om
Weboldalunk címe: https://meditacioszeged.hu
Adószámunk: 18511196-1-06
Bankszámlaszámunk: 10401268-50526648-84551003

Tárhely szolgáltató adatai

Cégneve: BlazeArts Kft.
Székhelye: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
Levelezési címe: 6090 Kunszentmiklós, Pf: 28.
Weboldala: https://www.forpsi.hu/
Cégjegyzékszáma: 03-09-109150
Adószáma: 12539833-2-03
Közösségi adószáma: HU12539833

A szolgáltatás legfőbb jellemzői és elemei

A szolgáltatás célja videó-tanítások biztosítása a meditációt megtanulni vágyók számára. A videó-tanítások regisztráció és tagsági díj megfizetése ellenében válnak hozzáférhetővé. A regisztrációt és a felhasználói fiók aktiválását követően elindul egy 7 napos próbaidőszak, amely közben, vagy a lejárata után is lehetőség van a tagsági díj befizetésével 30 nappal meghosszabbítani. Egyes videó-tanítások csak a 30 napos előfizetéssel érhetők el.

A 7 napos próbaidőszak és a 30 napos előfizetés is csak regisztrált felhasználók számára elérhető.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatás bármely elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa.

Az igénybevétel feltételei és a regisztráció menet

A regisztráció a regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltésével, valamint jelen felhasználói feltételek elfogadásával indul. A regisztrációt követően a felhasználó által megadott email címre megerősítő email-t küldünk. Az ebben található linkre kattintva válik aktívvá a felhasználói fiók és indul el a 7 napos próbaidőszak.

Aktiválást követően a felhasználó jogosult lesz bejelentkezni a felhasználói profiljába, ahol információkat kap a szolgáltatásról, szerkesztheti a személyes adatait és módosíthatja jelszavát.

A próbaidőszak során és annak lejárata után is 30 nappal meghosszabbítható a videó-tanításokhoz való hozzáférés, amely tagsági díj befizetésével tehető meg, amelyet bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni a Stripe bankkártyás fizetési szolgáltatás segítségével. A tagság hosszabbítása a “Meghosszabbítom” gombra kattintással kezdeményezhető. Minden sikeres fizetést követően aktiválásra kerül további 30 napnyi hozzáférés, melyet emailben jóváhagyunk. A tagság lejárati dátuma a felhasználói profilban kerül feltüntetésre.

A tagság lejárata után a felhasználó továbbra is bejelentkezhet a fiókjába, ahol látható figyelmeztetés jelzi, hogy a tagsága lejárt, és tovább nem fér hozzá a videó-tanításokhoz.

A szolgáltatás részletei

A szolgáltatás igénybevételével a tagsági díj befizetése ellenében a felhasználó jogosult a weboldalon található a tagsági szintjének megfelelő videó-tanítások megtekintésére. Az új videó-tanítások hétfőnként 17 óra után kerülnek felvételre, amelyet élőben a Facebook-on lehet követni a Buddhista Meditációs Központ Szeged csoportban. Ezt követően kerülnek feltöltésre a weboldalra a felvételtől számított 1-3 munkanapon belül. Nem bejelentkezett látogatók, valamint lejárt, vagy nem megfelelő jogosultsággal rendelkező tagok számára a videók helyén figyelmeztetés jelenik meg.

Szolgáltató fenntartja, hogy a szolgáltatás akkor is teljesnek minősül, ha adott héten nem kerül feltöltésre videó-tanítás.

A szolgáltatás megszűnése

A szolgáltatás megszűnése a tagság lejáratával következhet be. Ebben az esetben a felhasználó továbbra is bejelentkezhet a profiljába, ahol meghosszabbíthatja a tagságát.

A teljes felhasználói profil megszüntetése emailben kezdeményezhető. A tagság lejárata előtt megszüntetett szolgáltatás díja nem visszatéríthető, időarányosan sem.

Adatvédelem

A felhasználók személyes adatainak védelméről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

Szeged, 2021. február 23.